Rodzaj
Książki (4)
Autor
Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie. (1)
Brandt, Andrzej Marek (1)
Edward Pająk, Kazimierz Wieczorowski. (1)
Kurcyusz, Stanisław (1)
Pająk, Edward (1)
Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1)
Stanisław Kurcyusz. (1)
Wieczorowski, Kazimierz (1)
red. naukowa Andrzej M. Brandt ; aut. A. M. Brandt [et al.] ; Polska Akademia Nauk. Instytut Podstawowych Problemów Techniki. (1)
więcej
Język
polski (4)
Wydawca
ART, (1)
Państ. Wydaw. Naukowe, (2)
Państwowe Wydawnictwo Naukowe, (1)
Rok wydania
1978 (1)
1980 (1)
1982 (2)
Wydanie
Wydanie I. (1)
Tytuł
Intensyfikacja produkcji żywności : sesja naukowa, 29-30 IX 1980. Sekcja I, Sekcja II, Sekcja III, Sekcja IV, Ekologiczne podstawy produkcji roślinnej. Doskonalenie produkcji zwierzęcej. Optymalizacja i organizacja w przetwórstwie żywności. Technika i orga (1)
Matematyczne podstawy teorii optymalizacji (1)
Podstawy optymalizacji elementów konstrukcji budowlanych (1)
Podstawy optymalizacji operacji technologicznych w przykładach : [skrypt dla studentów wydziałów mechanicznych wyższych szkół technicznych] (1)
nizacja w produkcji żywności (1)
więcej
Seria
BNI Biblioteka Naukowa Inżyniera (1)
Forma i typ
Książki (4)
Publikacje dydaktyczne (1)
Publikacje naukowe (2)
Odbiorca
Szkoły wyższe (1)
Temat
Analiza funkcjonalna (1)
Konstrukcje budowlane (1)
Modele matematyczne (1)
Programowanie matematyczne (1)
Przemysł rolno-spożywczy (1)
Przestrzeń metryczna (1)
Rolnictwo ekologiczne (1)
Statystyka matematyczna (1)
Technologia (1)
Teoria operatorów (1)
Zootechnika (1)
więcej
Gatunek
Materiały konferencyjne (1)
Opracowanie (1)
Podręcznik (1)
Dziedzina
Edukacja i pedagogika (1)
Matematyka (2)
Województwo
dolnośląskie (1)
małopolskie (1)
podlaskie (3)